Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorul Timoftei Daniel Apostoliceanu, judecat pentru conducere sub influența alcoolului

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul Timoftei Daniel Apostoliceanu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ). În urmă cu trei ani, Apostoliceanu a fost prins conducând o maşină, sub influența alcoolului.

Mai exact, în noaptea de 4 spre 5 decembrie 2012, Timoftei Daniel Apostoliceanu a condus autoturismul personal prin municipiul Bucureşti, el având o îmbibaţie alcoolică în sânge de 1,90 grame ‰.

"În jurul orei 02.45, inculpatul a fost oprit în trafic de către organele de poliţie rutieră, pe strada Splaiul Independenţei din municipiul Bucureşti, sectorul 5, direcţia de deplasare a autoturismului condus de inculpat fiind dinspre Bulevardul Mihail Kogălniceanu către Bulevardul Eroilor", precizează PICCJ.

Testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că procurorul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Dosarul a fost trimis pentru a fi soluţionat de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE