Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Programări de peste patru luni, în Prahova, la proba practică pentru obţinerea permisului

Postat la: 28.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aglomeraţie la Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto Prahova, luni, unde programările la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului se fac pentru sfâşitul lunii martie 2017, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit conducerii Serviciului Permise şi Înmatriculări auto Prahova, luni, cea mai mare aglomeraţie s-a înregistrat la ghişeele Biroului Permise. "Problema a fost astăzi ( luni n.r.) la programări şi reprogramări în vederea susţinerii obţinerii permisului de conducere. Am avut la prima oră, în jur de 50 de persoane, lucrându-se la o singură cameră de captare şi tot în jur de 50 de persoane, la prima oră, am avut la preschimbări permise. Am împărţit cetăţenii pe două ghişee pentru că la nivelul serviciului avem doar 3 camere de captare" , a declarat Roxana Rămneanţu, şefa Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto.

Potrivit sursei citate, progamările se fac deja pentru finalul lunii martie. "Cu programarea în vederea susţinerii probei practice s-a ajuns cam la data de 24-25 martie 2017. Foarte mult. Putem face comparaţie cu anul trecut, avem un plus de 12 mii de candidaţi. Foarte mult. Numărul examinatorilor a fost suplimentat", a adăugat şefa serviciului.

Întrebată despre aglomeraţia de la ghişee, Roxana Rămneanţu a declarat că este vorba şi despre zilele libere pe care oamenii le au în această săptămână. "Este vorba şi despre cele trei zile libere, nu ştiu ce se întâmplă. Noi am suplimentat tot ce se putea suplimenta la momentul acesta. Lucrăm cu patru ghişee pentru înmatriculări, deschise, dintre care unul online" , Roxana Rămneanţu, şefa Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto. Potrivit sursei citate, săptămâna trecută au fost pe 18 noiembrie 238 de persoane, pe 21.11, 219 sau pe 22.11, 194 de persoane.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE