Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Programe interactive pentru copiii bucureştenilor

Postat la: 01.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incepand cu luna septembrie, Clubul Creativ din Sectorul 2 demareaza un nou proiect de pregatire pentru primul an de scoala destinat copiilor din Capitala. Proiectul consta in desfasurarea unor serii de cursuri pentru reactualizarea cunostintelor cu accent pe fixarea şi îmbogăţirea cunoştinţelor de interes pentru şcoală: limba romana şi matematică si formarea unei autoaprecieri pozitive.

Ulterior, incepand din 14 septembrie 2015, copiii sunt asteptati si la alte programe organizate de catre Clubul Creativ cum ar fi cel de before & after school, de pregatire pentru performanta la matematica sau la cursurile de pian, vioara, chitara, canto, engleza, franceza, robotica si cultura generala. Totodata, acest club din Sectorul 2 ofera cinci burse sociale copiilor fara posibilitati materiale pentru programul de before & after school si participarea gratuita la Programul de pregatire pentru performanta la matematica ce se va desfasura in baza unui test de selectie, avand in vedere numarul de locuri limitat. Trebuie precizat ca Clubul Creativ este un concept creat special pentru copiii dornici sa invete prin metode interactive si prin joc, dar si pentru parintii care stiu cat de importanta este educatia nonformala. Pe parcursul lunii august, 80 de copii au participat la proiectul "O saptamana gratuita" organizat de acest club.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE