Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Programul Rabla suplimentat cu 4000 de tichete

Postat la: 18.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toate cele 13.000 de tichete din programul Rabla Clasic s-au epuizat, așa că ministerul mediului a suplimentat numărul lor cu 4000 de tichete. Interesul pentru acest program e foarte mare. „Sunt rezervate 15 tichete pe minut" - spune ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer.

Pentru programul Rabla din acest an, statul a alocat 220 de milioane de lei. Pentru prima dată, programul are două componente: Rabla Clasic (se adresează celor care obțin un tichet de 6500 de lei în schimbul unei mașini mai vechi de 8 ani pe care o duc la casat ) și Rabla Plus. În acest caz, nu este obligatorie casarea unei mașini uzate. Cine vrea să achiziționeze un autoturism hibrid primește un ecotichet de 5000 de lei, iar pentru cumpărarea unei mașini 100% electrice, ecotichete de 20.000 de lei. În cazul programului Rabla Clasic, tichetele s-au epuizat în aproape o lună de la lansare, a spus ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer. Guvernul speră ca prin Programul Rabla, 20.000 de mașini poluante să fie scoase din uz anul acesta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE