Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protejata lui Crin Antonescu și Gabriel Oprea pusă de Cioloș la butoanele Ministerului Energiei

Postat la: 07.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Cioloș i-a numit secretari de stat pe Anca Magdalena Chiser în Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri și pe Adrian Baboi-Stroe în Ministerul Justiției, conform unor decizii publicate marți în Monitorul Oficial (MO).

Adrian Baboi-Stroe îl înlocuiește pe Liviu Stancu, eliberat la cerere din funcția de secretar de stat în Ministerul Justiției. Trebuie precizat ca Anca Magdalena Chiser este o apropiata a fostului presedinte Ion Iliescu, lucrand cu acesta la Cotroceni in al doilea mandat de sef al statului. O altă decizie a premierului Dacian Ciolos publicata in Monitorul Oficial de azi precizeaza că Georgeta Gavrilă devine secretar general în Ministerul Energiei, după ce anterior a fost secretar general adjunct.

Insa ceea ce se stie ceva mai putin este faptul ca Georgeta Gavrila este sotia fostului vicepresedinte al Consiliului Concurentei, Alexe Gavrila, fost si secretar general al Ministerului Tineretului si Sportului in mandatul lui Crin Antonescu. Trebuie precizat ca Alexe Gavrila este prieten la catarama cu Crin Antonescu, iar ca urmare acestei prietenii a ajuns si la MTS, CNVM si Consiliul Concurentei. Mai mult, Georgeta Gavrila a ajuns secretar general al Ministerului Apararii Nationale si in mandatul lui Gabriel Oprea, iar ulterior a fost chiar prefectul Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE