Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protest la TVR: sute de angajaţi au ieşit în curtea instituţiei pentru susţinerea Monicăi Ghiurco

Postat la: 18.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sute de angajaţi din TVR au ieşit în curtea instituţiei, luni, pentru susţinerea Monicăi Ghiurco, aceştia depunând şi o petiţie la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), privind declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Este un protest în curtea TVR. Astăzi este şedinţa Consililui de Administraţie(CA), oamenii au ieşit să o susţină pe Monica Ghiurco. Sunt între 150 şi 200 de oameni, simpli salariaţi ori lideri şi membri de sindicat. Nu este un protest organizat de sindicate. Au ieşit în pauză , nu au oprit lucru şi nu s-a scandat" a declarat Dragoş Bocanaciu preşedintele sindicatului SPUSTV pentru Mediafax.

Mai mult, potrivit sursei citate, salariaţii TVR au semnat o petiţie pe care au depus-o la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), privind declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu care a spus că reprezentanţii salariaţilor nu pot conduce TVR pentru că nu ar face faţă.

Parlamentul a respins, în decurs de două săptămâni, cele două propuneri pe care CA al TVR le-a făcut pentru conducerea instituţiei: George Orbean şi Monica Ghiurco. Cele două propuneri nu au obţinut, în plenul Parlamentului, voturile PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE