Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD îl vrea pe Gabriel Oprea premier în locul lui Ponta

Postat la: 21.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Social democrații au transmis, duminică, un comunicat de presă în car anunță că îl vor susține pe Gabriel Oprea pentru funcţia de premier interimar în locul lui Victor Ponta, pe perioada în care preşedintele PSD se recuperează după operația de la genunchi.

"I-am urat primului-ministru Victor Ponta însănătoșire grabnică și l-am asigurat că, împreună cu viceprim-ministrul Gabriel Oprea, vom asigura cu toții o funcționare foarte bună a actului de guvernare, susținând toate proiectele începute deja. Avem încredere și susținem interimatul în fruntea Guvernului României de către viceprim-ministrul Gabriel Oprea. Guvernul României funcționează, cu toții știm ce avem de făcut pentru a continua bună guvernare și pentru a lua cele mai bune măsuri și soluții pentru creșterea bunăstării românilor - miza cea mai importantă a acestei perioade", afirmă Plumb, într-un comunicat de presă.

Ministrul Muncii mai afirmă că românii trebuie să știe că "suntem o țară stabilă, ne aflăm într-o situație economică și socială foarte bună, iar instituțiile României sunt perfect funcționale".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE