Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD, sat fara caini. Dragnea afirmă că Mihai Sturzu poate sa fi ajuns lider al TSD fara sa fie membru al partidului

Postat la: 14.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea, dorind sa produca nou atac la adresa lui Mihai Sturzu, fostul lider al TSD, cel care l-a atacat atat de dur pe liderul social-democratilor, face o dezvaluire uluitoare, care arata nu numai brambureala din partid, ci si faptul ca se produc ilegalitati fara margini in formatiunea amintita: "Nu îi găsim adeziunea, nu ştim dacă avea de unde să demisioneze din PSD"

După un conflict cu Liviu Dragnea, Mihai Sturzu a ales să-și dea demisia din PSD. Liviu Dragnea, a declarat luni că Secretariatul General încă îi caută adeziunea fostului lider TSD, Dragnea comentând ironic că ar fi o situaţie unică dacă se descoperă că acesta nici nu era membru al partidului. Se pune intrebarea fireasca pentru orcine: cum a fost posibil ca Sturzu sa ajunga liderul Tineretului Social Democrat fara a fi membru al gruparii politice?

Solicitat să comenteze demisia lui Sturzu din PSD, Dragnea a punctat: "Încearcă colegii mei de la Secretariatului General să afle de unde şi-a dat demisia, că nu ştim dacă avea de unde să îşi dea demisia. Nu i se găseşte adeziunea, dar probabil că până la urmă o vor găsi". Totodată, liderul PSD a afirmat că acesta ar fi un "caz unic în lume ca cineva care nu a fost membru PSD să fie şef la TSD şi să mai şi candideze deputat în 2012". Mihai Sturzu şi-a depus astăzi demisia din PSD la grupul parlamentar din Camera Deputaţilor, acuzându-l pe liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, că face caracterizări "staliniste".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE