Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radu Budeanu, pus sub control judiciar pe o cauțiune de 2 milioane de lei

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fondatorul Cancan, Radu Budeanu a fost sub control judiciar pe cauțiune, el trebuind să depună suma de 2 milioane de lei in termen de 48 de ore. Budeanu a fost ridicat de procurorii DNA și dus la audieri, miercuri seara, surse judiciare afirmând că el este implicat, alături de patronul „Evenimentul" Zilei Dan Andronic și omul de afaceri Bogdan Buzăianu în Dosarul „Hidroelectrica" al Elenei Udrea.

Budeanu a ieșit însoțit de avocat din sediul DNA, evitând să facă declarații. Amintim că procurorii DNA au acuzat-o pe Udrea că ar fi cerut prin intermediar o mită de 5 milioane de dolari de la Buzăianu pe vremea când ea era ministru. Afaceristul voia ca o firmă de-a sa să primească în continuare electricitate ieftină de la Hidroelectrica.

DNA arată că deputata independentă ar fi primit 3.8 milioane de dolari printr-un intermediar de la afacerist plus, plus o creanță în valoare de 900.000 de euro deținută de o firmă a acestuia. În 7 octombrie, procurorii DNA au făcut percheziții la firma Cancan TV, la cabinete de avocatură și la locuințele mai multor persoane, într-un dosar privind fapte de trafic de influență și spălare de bani, iar surse judiciare afirmau că printre cei vizați de anchetatori ar fi politicieni și patroni de presă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE