Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Raed Arafat, implicat intr-un accident pe DN1 cu o femeie

Postat la: 29.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident deosebit de grav a avut loc în jurul orei 8.30 pe DN1, vizavi de sediul Realitatea tv. O femeie a fost accidentată, iar Raed Arafat, care se afla în zonă, i-a acordat primul ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, victima are în jur de 39 de ani și a fost lovită de o mașină în timp ce traversa neregulamentar. Din aceeași sursă aflăm că secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat i-a acordat femeii primul ajutor. Acesta se afla pe DN1, a văzut incidentul și a oprit imediat. După ce echipajul SMURD a sosit la fața locului, secretarul de stat și-a continuat drumul.

Victima a fost transportată la spital. În acest moment, traficul este blocat pe benzile 2-3, pe sensul de intrare în Capitală. Și pe sensul de ieșire din Capitală a avut loc un incident. Pe pod, în zona Administrației Naționale de Meteorologie, pe sensul de mers spre Otopeni, un microbuz s-a tamponat cu un autoturism în csre se afla un copil de aproximativ 8 ani. Micuțul nu a fost rănit, dar medicii de la SMURD îl consultă la fața locului. În zonă se circulă bară la bară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE