Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rareş Mănescu a desfiinţat un loc de joacă pentru a amenja o terasa pe spaţiul verde

Postat la: 29.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul liberal Rares Manescu continua sa desfiinteze locurile de joaca si spatiile verzi de pe raza sectorului 6 de dragul amenjarii unor terase pentru anumite restaurante al unor protejati politic. Recent, prin aprobarea edilului Rares Manescu, locul de joaca, in suprafata de circa 600 mp, de la interesectia Bulevardului Drumul Taberei cu strada Romancierilor, a fost transformat intr-o terasa cu structura din beton si lemn pentru restaurantul „Piatra Alba".


Pe acest amplasament se aflau topogane, scarite, mese de joaca, piste cauciucate pentru copii si bancute. Amenjarea acestei terase este ilegala, intrucat locul de joaca amenajat in anii trecuti pe spatiul verde din aceasta zona a fost facuta de catre Primaria Capitalei. Ca atare, numai Primaria Capitalei putea desfiinta locul de joaca de la interesectia Bulevardului Drumul Taberei cu strada Romancierilor, ceea ce nu s-a intamplat. Dar, primarul Rares Manescu a dispus, anul acesta, desfiintarea zonei verzi si a locului de joaca amenajat de Primaria Capitalei pentru ca proprietarul restaurantului „Piatra Alba" sa-si amenjeze o terasa imensa si cu o arhitectura de prost gust. Mai trebuie precizat ca langa aceasta terasa mai exista, de cativa ani, un cort, de circa 200 mp, al restaurantului „Piatra Alba" amplasat tot pe spatiul verde.

„Cum a putut Primaria Sectorului 6 sa desfiinteze acest loc de joaca? Greu de spus, dar sigur exista un interes. Era un loc de joaca placut si indragit de copii, mai ales ca nu mai avem unde sa ne plimbam dupa ce Parcul Drumul Taberei a fost inchis. Este incredibil ce se intampla. Practic, pimarul Manescu a desfiintat locul de joaca doar ca sa se faca o terasa pentru acesta carciuma. Mai avea putin si terasa ajungea pe strada pentru a lasat ca trotuar doar ca sa te strecori, iar doi oameni nu pot trece unul pe langa altul", a precizat pentru ZIUAnews un consilier general al Capitalei. Pana anul trecut, restaurantul „Piatra Alba" era localul preferat al unor lideri PDL din Bucuresti unde organizau petreceri si mese gratuite pentru alegatorii din zona. De ceva timp, restaurantul a inceput sa fie frecventat si de catre anumiti lideri PNL din acest sector si chiar din Capitala.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE