Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Anghel Iordănescu, după 1-1 cu Elveția: "Echipa noastră a avut două reprize diferite"

Postat la: 15.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anghel Iordănescu, selecționerul României, a declarat la finalul meciului cu Elveția, că tricolorii au clacat fizic în repriza secundă.

"Echipa noastră a avut două reprize diferite. În prima repriză am jucat bine, ne-am creat ocazii. Pe lângă gol, tricolorii au avut maiu multe ocazii. De exemplu, Săpunaru a dat în bară. După pauză, am încercat să mai marcăm, dar din păcate nu am reușit să controlăm jocul. Noi am încercat să atacăm", a spus Iordănescu la Pro TV.

Naționala de fotbal a României a terminat la egalitate meciul disputat cu reprezentativa Elveției, scor 1-1, miercuri, pe stadionul ''Parc des Princes'' din Paris, în Grupa A la EURO 2016.

Tricolorii au deschis scorul prin Bogdan Stancu în minutul 18, din penalty. Cristian Săpunaru a lovit bara, cu un șut trimis în minutul 28. Mehmedi a egalat pentru elvețieni, cu o lovitură de cap, în minutul 57.

Diseară, de la ora 22:00, Franța întâlnește Albania, în celălalt meci al grupei. În ultima etapă, elevii lui Anghel Iordănescu joacă împotriva Albaniei, duminică, într-un meci decisive pentru calificarea în optimile competiției.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE