Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Klaus Iohannis după votul în cazul Dan Șova

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat nemulțumirea în ceea ce privește votul dat de senatori a cererea DNA de ridicare a imunității parlamentare și încuviințare a arestării preventive. Șeful statului a postat pe Facebook un mesaj prin care critică votul din Senat.

"Constat, din păcate, că prin votul dat astăzi în Senat, Parlamentul perseverează în a obstrucționa procesele din justiție, apelând la tertipuri procedurale. Atunci când este vorba de statul de drept, este din ce în ce mai greu de lucrat cu acest Parlament și această majoritate", a scris Klaus Iohannis.

Reacția președintelui vine după ce senatorii au votat, marți, împotriva cererii de ridicare a imunității lui Dan Șova și au respins arestarea preventivă a acestuia

Rezultatul oficial al votului exprimat, marţi, în Senat, în cazul cererii privind reţinerea şi arestarea preventivă a senatorului Dan Şova, care indică 66 de opţiuni "pentru" şi 72 "împotrivă", a fost anunţat în plen, Senatul neîncuviinţând solicitarea DNA. Din numărul total al senatorilor, de 167, şi-au exprimat votul 140.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE