Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rectorul UNEFS, Viorel Cojocaru, coordonatorul științific al șmecherilor din fotbal aflați în pușcărie

Postat la: 10.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printre coordonatorii stiintifici care s-au implicat, in ultimii doi ani, in publicare de carti pentru cei aflati la puscarie se numara si profesorul Viorel Cojocaru-rectorul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport (UNEFS) Bucuresti.

Acesta a fost coordonatorul stiintific pentru 12 carti publicate de catre smecherii din fotbal care au fost condamnati, in 2014, in dosarul transferurilor, dar si pentru patronul echipei Steaua- George Becali, si un fost arbitru. Practic, rectorul Viorel Cojocaru a girat stiintific pentru trei carti scrise in puscarie de Mihai Stoica, pentru doua scrise de Cristian Borcea, Ioan Becali si fostul arbitru Vasile Avram, si cate una a lui George Becali, Gica Popescu si Victor Becali.

Trebuie precizat ca pentru fiecare carte scrisa, fiecare detinut a babenficiat de o reducere a pedepsei cu 30 de zile. Ca atare, rectorul Viorel Cojocaru a pus umarul la scurtarea pedepselor cu un an de zile pentru cei sapte oameni din fotbal. Mai trebuie subliniat faptul ca Viorel Cojocaru este in ultimul an al celui de al doilea mandat de rector al UNEFS si din mai 2016 se pensioneaza.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE