Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Remeș: „Monica Macovei a fost o ştoarfă, o japiţă ordinară, iar Băsescu, o potaie măruntă și un mincinos!"

Postat la: 23.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Justiţiei şi actual europarlamentar, Monica Macovei, a fost desfiinţată, în direct, de un fost ministru al Finanţelor. Decebal Traian Remeş s-a dezlănţuit, în direct, la România TV la adresa lui Macovei şi spune că aceasta a contribuit decisiv la condamnarea sa.

Mai mult, Remeș o acuză pe Macovei de faptul că ar fi luat dosarul său de la DNA şi l-a dus la televiziunea publică. "Macovei a fost o ştoarfă. DNA trebuia sa apere dosarul si ea l-a dus la TVR. Asta a facut aceasta femeie. O japiţă ordinară. E ca ştoarfele care se duc peste graniţă cu droguri în ele. Aşa se ducea ea cu actele de la DNA la TVR. ", a tunat Remeş. Prezent în emisiunea lui Victor Ciutacu, Alexandru Sassu a confirmat că filmarea pe baza căruia a fost judecat şi condamnat Decebal Traian Remeş a fost dusa la TVR de Freedom House care ar fi primit-o de la Monica Macovei.

 

Fostul ministru Decebal Traian Remeș a lansat un atac plin de jigniri si la adresa lui Traian Băsescu. Remeş l-a numit pe fostul președinte ''o potaie măruntă și un mincinos" şi l-a taxat pentru faptul că a anunțat că o va reclama pe judecătoarea Lidia Stanciu, iar în cele din urmă pare că nu se mai ţine de cuvânt.
''Traian Băsescu s-a dat aseară leu că va face dezvăluiri incendiare despre Lidia Stanciu. A fost leu ieri, în seara asta a fost o potaie măruntă şi a venit şi a spus că nu poate face nimic fără Toader. Nu mă pot duce la procuror fără dovezi. Întotdeauna Băsescu spune una de dimineață, la amiază zice pe dos, seara îți dă altă bombă. E un mincinos. Minte rar într-adevăr, numai în ritmul în care respirăși în ritmul în care îi bate inima", a spus Remeş.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE