Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Cazanciuc susține procurorii, dar nu crede că Ponta ar trebui să demisioneze

Postat la: 06.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc a declarat, sâmbătă, că nu crede că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze din fruntea guvernului în contextul scandalului în care este implicat. Totuși, Cazanciuc susține că procurorii își stabilesc agenda dinainte și nu crede că chemarea premierului în ziua depunerii moțiunii de cenzură a fost plănuită. 

"Am fost surprins de acuzaţiile aduse premierului. Totodată, am constatat că prim-ministrul s-a prezentat, atunci când a fost citat, ca oricare alt cetăţean, ceea ce arată foarte clar că în România nimeni nu este mai presus de lege", a spus ministrul Justiţiei, prezent la alegerile pentru Baroul Bucureşti.

Întrebat ce crede despre faptul că premierul a fost chemat la DNA în ziua în care PNL a depus o moțiune de cenzură Cazanciuc consider că este o coincidență. "Procurorii categoric nu îşi fac planul de acţiune într-un dosar în funcţie de toate evenimentele zilnice. Pe de altă parte, ca magistraţi, ca oameni ai societăţii, ei sunt conectaţi la viaţa publică. Faptul că procurorii se pot autosesiza înseamnă că sunt conectaţi la viaţa publică. Faptul că judecătorii şi procurorii fac sesizări la CSM ori de câte ori sunt afirmaţii nepotrivite în spaţiul public, înseamnă că sunt conectaţi la viaţa publică", a adăugat ministrul Justiţiei.

Întrebat dacă premierul ar trebui să demisioneze, ministrul Justiţiei a răspuns: "Nu, categoric, nu".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE