Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Românca dispărută în Nepal găsită fără viață

Postat la: 25.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prietenii alpinistei Adina Popescu anunță că tânără a fost găsită fără viață într-un râu din Nepal. Pe site-ul pe care se făcea apel la donații, pentru a ajuta echipele de căutare cu închirierea unui elicopter, apar detalii despre moartea cumplită.

În expediția sa pe munții Hilamaya, alpinista a fost surprinsă de o ploaie torențială ceea ce a făcut ca traseul să devină extrem de periculos. Cel mai probabil, Adina Popescu a alunecat și a căzut într-un râu. Nu este exclusă nici posibilitatea să fi fost surprinsă și de alunecări de teren antrenate de precipitațiile puternice.

Românca Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, a dispărut în Nepal, unde călătorea singură în munți, ultimul semn pe care l-a dat fiind în 14 iulie, când a trimis un SMS. Ea trebuia să revină în România pe 18 iulie. Turişti experimentaţi, care au trecut prin Nepal, spun că expediţia este una dificilă, mai ales în această perioadă, a musonului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE