Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Român din Siria: "Atentatele din Paris au fost create pentru a fi pretext de a invada Siria!"

Postat la: 22.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un roman stabilit in Siria scrie despre atrocitatile care se intampla acolo. Barbatul are o multime de postari pe Facebook si transmite in timp real de la fata locului.

"Ma numesc Liviu, sunt roman iar din 2010 traiesc in Republica Araba Siriana. Obiectivul meu este ca romanii de acasa sau indiferent de locatie sa afle stiri exacte despre situatia politica si militara din Siria respectiv despre razboiul civil de aici, direct de la sursa. Am luat decizia de a face aceasta pagina deoarece am vazut cum televiziunile romanesti dezinformeaza si modeleaza opinia publica romaneasca", scrie barbatul.

"Scumpa noastra Franta culege ceea ce a semanat, din pacate. Din pacate pentru civilii nevinovati, caci acestia sufera, nu marionetele care conduc Franta. Din pacate , in timp ce ei isi vedeau linistiti de viata , aviatia Franceza bombarda tinte civile si tinte ale Armatei Siriene sub pretextul ca "ataca ISIS ". Franta nu a atacat niciodata ISIS!

Presa a spus ca teroristii din Paris au strigat " pentru fratii nostri din Siria " facand referinta la posibili teroristi ucisi de francezi , dar cum acestia nu au efectuat de fapt raiduri asupra ISIS tind sa cred ca ce s-a intamplat a fost o operatiune sub "steag fals" care urmeaza sa fie folosita de Francezi ca pretext pentru a intra pe teritoriul Sirian oferindule astfel ajutor teroristilor din opozitie".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE