Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Romeo Stavarache, candidează la Primăria Bacău deși are interdicție să-şi mai exercite atribuţiile de edil

Postat la: 26.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, şi-a depus, ieri, candidatura ca independent la Primăria Bacăului, după ce la începutul lunii martie a primit interdiciţie din partea Curţii de Apel să-şi mai exercite atribuţiile de edil.

In ciuda faptului ca este sub control judiciar de la inceputul lunii aprilie - dupa ce a fost arestat si in acest an - Romeo Stavarache doreste un al patrulea mandat la conducerea muncipiului Bacau, transmite hotnews.ro. In functie din 2004, cand a castigat in fata lui Dumitru Sechelariu dupa al doilea tur, Stavarache este cercetat in mai multe dosare de coruptie, abuz in serviciu si complicitate la o tentativa de fraudare a fondurilor europene.

Romeo Stavarache a fost arestat preventiv în iulie 2014, iar în septembrie acelasi an a fost plasat în arest la domiciliu timp de cinci luni. In acest an a fost, din nou, arestat la domiciliu, Curtea de Apel schimbandu-i ulterior masura in control judiciar.

In 2015, Stavarache a fost condamnat de o instanta a Tribunalului Judetean Bacau la trei ani cu suspendare pentru abuz in serviciu - sentinta nu este definitiva. De fiecare data cand a fost arestat, Romeo Stavarache a acuzat probleme cardiace dorind sa fie internat la o clinica din Iasi. Presat de justitie, a anuntat ca va intra in concediu medical pâna la sfarsitul mandatului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE