Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, este martor în dosarul lui Chiliman

Postat la: 19.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri sabin Ivanof, soțul prezentatoare TV Simona Pătruleasa, este unul dintre martorii din dosarul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman. Acesta le-ar fi spus procurorilor DNA cum l-a cunoscut pe Laurențiu Moater, unul dintre inculpații din dosar și cum funcționa rețeaua condusă de edilul bucureștean. 

De foarte mult timp sunt prieten cu Moater Ioan Laurenţiu care s-a ocupat şi se ocupă integral de activitatea unui număr de trei societăţi comerciale deţinute de soţia sa şi doi apropiaţi.

Pe la sfârşitul anului 2010 sau începutul anului 2011, nu mai ştiu cu exactitate, prietenul meu Moater Ioan Laurenţiu a venit şi mi-a spus că participase la o licitaţie pentru proiectare şi dirigenţie de şantier aferentă unei lucrări pe raza sectorului 1 Bucureşti, licitaţie la care a avut pe una dintre contracandidate SC ROMAIR CONSULTING SRL, iar reprezentantul acestei societăţi, un anume Boeru Gheorghe, a venit la el şi i-a spus că dacă nu formulează contestaţie şi rezolvă problema banilor cash care trebuiau daţi unei persoane din primăria Sector 1, respectiv Bogdan Piţigoi, îi va da 30% din lucrarea câştigată la această primărie.", le-a spus Ivanof procurorilor, potrviti stiripesurse.ro.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE