Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal la Ambasada României de la Roma. Fiica lui Emil Constantinescu scoasa din schema dupa aparitia articolului Ziuanews

Postat la: 14.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luni de dimineata, Ziuanews a publicat un articol despre numirea ilegala a fiicei lui Emil Constantinescu in cadrul departamentului economic al Ambasadei României din Italia. Artizanul acestei numiri, nimeni altul decat ministrul Cosmin Borc, mare fan al fostului presedinte Constantinescu.

De altfel, cum se arata in articol, Borc a mai numit in diverse functii cheie personaje din vremea cand Emil Constantinescu era presedinte al tarii, iar Radu Vasile era premier. Noroc ca Ziuanews a apucat sa salveze in format PDF pagina de pe siteul Ambasadei noastre de la Roma, caci imediat dupa aparitia articolului s-a dat dispozitie ca numele Norinei, fiica presedintelui Constantinescu, sa fie scos de pe site. Nu stim daca cu acest prilej a si fost revocata din functie, dar in locul ei au aparut alte doua nume in departamentul cu pricina.

Spre dovada, Ziuanews are aici documentul PDF cu numele Norinei in cadrul departamentului, iar mai jos puteti vedea un print screen facut dupa aparitia articolului, cand Cosmin Borc a dat dispozitie ca numele sa fie scos de pe site. E posibil, conform unor informatii pe care le avem la aceasta ora ca sa se fi sesizat insusi premierul Dacian Ciolos de acest scandal diplomatic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE