Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SCANDALOS: Escapada aviatică a fostului secretar de stat Dragoş Titea a fost decontată de omul lui Oprea din banii de la ROMATSA

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat la inceputulu lunii iulie a acestui an, ca unul dintre maharii Ministerului Transporturilor de la aceea vreme, a fost protagonistul unei escapade deosebite. Ca sa scape de caniculă, secretarul de stat Dragos Titea a gasit o modalitate inedita de a se deplasa catre litoralul Marii Negre.

Acesta a abuzat de un elicopeter al Scolii Superioare de Aviatie Civila, institutie aflata in subordinea Ministerului Transporturilor ca sa-l transporte la Constanta, impreună cu fiul si fiica, dar si secretara sa favorita la toate deplasarile interne si externe- Alexandra Florea. Dragos. Atunci Titea a participat la Constanta la un eveniment organizat de catre Regia Autonoma "Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA" .

Imediat dupa aterizat la Constanta, elicopeterul Scolii Superioare de Aviatie Civila s-a intors gol catre Bucuresti, drumul dus-intors fiind pe banii statului Trebuie precizat ca la aceea vreme, ROMATSA era condusa de omul lui Gabriel Oprea, generalul in rezerva de armata Aurel Stanciu, care astazi este secretar de stat la Ministerul Transporturilor avand aceleasi atributiuni pe care le-a avut Dragos Titea pana sa fie demis de catre Victor Ponta.

Pana astazi, nimeni nu a spus cine platit zborul a lui Dragos Titea si copiilor sai efectuat de elicopeterul Scolii Superioare de Aviatie Civila si costat distractie fostului demnitar. Cel mai picant amanunt este ca pe foaia de zbor, fiul si fiica sa au fost trecuti ca si copiloti, elicopterul avand deja pilotul din dotare. Daca tinem cont ca fiica sa are 16 ani, iar baiatul 13, nazbâtia lui Titea este cu atat mai mare, iar minciuna sa mai gogonata, intrucat acesta a negat toate acuzatiile aduse de ziarul nostru cu toate probele zdrobitoare pe care i le-am prezentat.

Astazi, ZIUAnews anunta, in premiera, ca zborul de agrement al lui Dragos Titea, evidentiat in documentele Scolii Superioare de Aviatie Civila ca fiind zbor comercial, a costat 7.753,34 de lei, adica circa 1.700 de euro. Insa, surpriza cea mare consta in faptul ca zborul lui Dragos Titea a fost decontat, prin factura nr. 9962/14.07.2015, de catre ROMATSA. Adica, de catre fostul director general al companiei, Aurel Stanciu, care este astazi la Ministerul Transporturilor pe functia detinuta de la aceea vreme de Dragos Titea.

Mai mult, acum Titea a revenit pe postul de director de la ROMATSA, unde fusese pus pe criterii politice. Astfel, se poate constata ca ROMATSA a devenit agentia de turism a lui Dragos Titea, iar Aurel Stanciu era agentul de voiaj care a decontat escapada lui Titea din banii companiei de stat. Oare, conducerea ROMATSA si cea a Ministerului Transporturilor va avea curaj sa-i impute lui Dragos Titea cei 7.753, 34 de lei pentru escpada sa aviatica estivala, tinand cont ca s-a decontat din banii companiei de stat un zbor comercial in interes personal?

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE