Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiță cere audierea lui Băsescu, Ponta și Oprea într-o audiere la Tiberiu Nițu

Postat la: 29.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghiță a transmis o solicitare procurorului general al României Tiberiu Nițu, prin care ăi cere acestuia să-l primească în audiență. Interesant este faptul că Ghiță anunță că îi va prezenta ca martori pe premierul Victor Ponta, prim-ministrul interimar Gabriel Oprea și fostul președinte Traian Băsescu. 

Textul petitiei inaintate de Sebastian Ghita in vederea unei audiente la procurorul general Tiberiu Nitu:

"Domnule Procuror Sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti

Subsemnatul Sebastian Aurelian Ghita, deputat in Parlamentul Romaniei, sa-mi facilitati o audienta la domnul Procuror General al Romaniei, domnul Tiberiu Nitu.

Mentionez ca doresc sa prezint informatii si probe care vizeaza o situatie extrem de grava care se petrece astazi in Romania.

Am convingerea ferma ca nu pot dezvalui aceste aspecte unei alte persoane deoarece ma tem pentru mine si pentru familia mea si pentru cunoscutii mei, avand in vedere gravitatea lucrurilor.

Din cauza interdictiei de a parasi Ploiestiul ma vad nevoit sa apelez la dumneavoastra pentru a obtine aceasta audienta. Mentionez ca printre persoanele pe care le voi enumera ca martori sunt: Victor Ponta, Traian Basescu,Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si inca un numar de persoane care au participat impreuna cu mine la evenimentele pe care vreau sa le descriu.

Consider ca la momentul citarii voi obtine permisiunea de a parasi Ploiestiul.

Va rog sa trimiteti aceasta cerere Procurorului general al Romaniei.

Va multumesc"

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE