Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiţă îl contrează dur pe Traian Băsescu: Legături cu serviciile secrete

Postat la: 01.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Sebastian Ghiţă i-a răspuns imediat fostului preşedinte, Traian Băsescu. Unul dintre liderii Partidului România Unită s-a arătat deranjat de dezvăluirile lui Traian Băsescu de pe facebook.

Ghiţă e extrem de deranjat de ce a spus Traian Băsescu şi îi aduce acuzaţii grave fostului preşedinte. Ghiţă spune că toate amănuntele spuse de Băsescu sunt de la serviciile secrete. „I-a învăţat pe români să se numească hoţi, penali, mafioţi. A convins-o şi pe doamna Kovesi, omul ei să ne numească aşa. Nu ştiu de unde ştie astfel de lucruri. Până acum nu ştia. Şi pe domnul Ponta l-am auzit că ştie. Băsescu ştie ce e la mine acasă. Asta nu înseamnă ca un preşedinte de ţară să spună lucruri în mod public. Eu o să merg la procuratură să recunosc lucrurile astea. Ponta vine şi dezvăluie lucruri din podgorie, Traian Băsescu are lucruri de la servicii despre noi.", a tunat Ghiţă la RTV.

Şi asta nu e tot. Şi Laura Codruţa Kovesi a intrat din nou în colimatorul deputatului. Ghiţă spune că dezvăluirile lui Băsescu le va recunoaşte doar în faţa procurorilor. „Eu m-am denunţat pe mine cu ce am făcut eu. Supărarea vine de la două chestiuni. Doamna Kovesi a vrut să mă aresteze că scot date din dosare. Eu am dovezi să arăt cine scotea date din dosare. Acum vine şi Băsescu să spună că venea Kovesi la mine acasă. Doamna Kovesi a greşit faţă de dânsa, de mine şi faţă de opinia publică. O să confirm dacă a fost la mine acasă sau nu doar în faţa procurorilor.", a mai spus Ghiţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE