Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghita: "Laura Codruta Kovesi l-a santajat pe Klaus Iohannis"

Postat la: 03.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghita a facut o dezvaluire socanta in direct la TV. Deputatul a anuntat ca sefa de la DNA l-a santajat pe Klaus Iohannis in legatura cu dosarul in care presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia solicita revizuirea deciziei de anulare a contractului pentru imobilul cumparat de acestia in centrul Sibiului.

In 12 noiembrie 2015, presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia au pierdut definitiv procesul privind un imobil pe care il cumparasera in centrul municipiului Sibiu. Curtea de Apel Brasov a mentinut atunci o decizie data in 2014 de Tribunalul Brasov, care anula un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Klaus Iohannis, sotia acestuia, Carmen Iohannis, soacra presedintelui si mostenitorii unui imobil din centrul municipiului Sibiu.

Decizia Curtii de Apel Brasov este irevocabila, insa presedintele Klaus Iohannis declara atunci ca solutia instantei il "nemultumeste" si ca, impreuna cu avocatii sai, cauta modalitati de a contesta hotararea. "Mai important mi se pare faptul ca aceasta doamna se aseaza in afara legii si in afara cadrului institutional al Romaniei. A santajat familia Iohannis cu actele de la Brasov. Si Ponta are dovezi despre ce s-a intamplat cu plagiatul doamnei Kovesi.", a spus Sebastian Ghita.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE