Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Secretarul de stat Dragos Titea a fost zburat de Ponta de la Ministerul Transporturilor

Postat la: 26.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-ministrul Victor Ponta a decis astazi eliberarea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor a lui Virgil Dragoş Titea. ZIUAnews.ro a semnalat, in exclusivitate, la inceputul lunii iulie ca Dragos Titea a fost protagonistul unei escapada inedite pe litoral.

Ca sa scape de caniculă, secretarul de stat Dragos Titea a gasit o modalitate inedita de a se deplasa catre litoralul Marii Negre. Acesta a abuzat de un elicopeter al Scolii Superioare de Aviatie Civila, institutie aflata in subordinea Ministerului Transporturilor ca sa-l transporte la Constanta, impreună cu fiul si fiica sa. Elicopterul Scolii Superioare de Aviatie Civila a decolat miercuri la orele 13.00 de pe Aeroportul Baneasa avand la bord pe secretarul de stat Dragos Titea, insotit de sase persoane.

Fiul si fiica sa, plus patru doamne, dintre care una era chiar secretara sa favorita la toate deplasarile interne si externe- Alexandra Florea. Dragos Titea a participat la Constanta la un eveniment organizat de catre Regia Autonoma "Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA". Imediat dupa aterizat la Constanta, elicopeterul Scolii Superioare de Aviatie Civila s-a intors gol catre Bucuresti, drumul dus-intors fiind pe banii statului. Cel mai picant amanunt este ca pe foaia de zbor, fiul si fiica sa au fost trecuti ca si copiloti, elicopterul avand deja pilotul din dotare.

Daca tinem cont ca fiica sa are 16 ani, iar baiatul 13, nazbâtia lui Titea este cu atat mai mare, iar minciuna sa mai gogonata, intrucat acesta a negat toate acuzatiile aduse de ziarul nostru cu toate probele zdrobitoare pe care i le-am prezentat. Contactat de ZIUAnews, Dragos Titea a neagat ca s-a deplasat cu elicopterul Scolii Superioare de Aviatie Civila catre Constanta. „Eu am venit la Constanta la actiunea celor de la ROMATSA cu masina si nu cu elicopterul, Nu este adevarat" , a declarat el pentru ZIUAnews.

Astfel, Dragos Titea minte ca s-a deplasat cu masina catre Constanta, dar este contrazis de catre cei de la Aeroportul Baneasa de unde a decolat azi la orele 13.00. La aceasta actiune participa si directorul general al ROMATSA, Aurel Stanciu, dar care a ajuns la Constanta miercuri seara, el fiind cel care s-a deplasat cu masina de serviciu. Tot marţi, printr-o Decizie a premierului publicată în Monitorul Oficial, Marius Humelnicu si Ion Aurel Stranciu- fost director general al ROMATSA au fost numiti secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE