Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Secretarul de stat misogin de la Ministerul Educației şi-a dat demisia

Postat la: 22.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul de stat, Vasile Șalaru, din Ministerul Educației care a făcut la Deva declarații considerate intolerabile cu privire la eleve a demisionat.

"Aceşti termeni nu sunt potriviţi. Domnia sa spune că nu-i aparţine declaraţia în această formă. Am avut o discuţie cu domnia sa. A înţeles că nu trebuie să planeze şi alte umbre asupra sistemului de educaţie. Pe care de consecinţă, a decis să-şi înainteze o demisie de onoare. Va explica într-o conferinţă de presă.", a spus ministrul Educației, Sorin Cimpeanu, într-o intervenție la Antena 3.

„Pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții". „Îmi cer scuze dacă nu m-am făcut înțeles, dar cred că un băiat, când are de braț o fată, , nu cred că îl interesează dacă fata știe educație rutieră, ci dacă știe să meargă frumos, ca o doamnă. Într-un cuvânt, pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții!", a spus recent la Deva secretarul de stat în Ministerul Educației, Vasile Şalaru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE