Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Senatorul Ficăţel"- Niculae Bădălău, şi-a pus Cuc la Ministerul Transporturilor

Postat la: 22.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta l-a numit ieri ca secretar de stat în cadrul Ministerului Transportului pe Răzvan Cuc, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu. Acesta a fost ca urmare a negocierii dintre liderul PSD- Liviu Dragnea, si seful PSD Giurgiu, senatorul „Ficăţel"- Niculae Bădălău.

Initial, Badalau a dorit acest post pentru finul sau, Marian Mina, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, dar acesta a refuzat. Razvan Cuc a iesitt in 2012 consilier judetean pe lista PPDD, dar anul trecut a trecut la PSD, iar pana la numirea de ieri a fost directorul Zonei Libere Giurgiu. Trebuie precizat ca pe modelul „Dosarul Caltaboşul", pe scena politică romaneasca a apărut „Senatorul Ficăţel", pe numele sau Niculae Bădălău.

Într-un dosarul DNA s-a reţinut anul trecut că, printre „atenţiile" primite de senatorul PSD, Niculae Bădălău, se numără: 200 pulpe de pui, 200 bucăţi piept de pui şi 20 kg ficat de pasăre. În sarcina senatorului, procurorii DNA au pus infracţiunea de trafic de influenţă. Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare la locul de munca, dupa ce ar fi furat patru saci cu grau. El a fost gratiat de Nicolae Ceausescu, decizie prin care i-a fost sters si cazierul si care i-a permis lui Badalau sa fie subprefect, prefect, deputat si acum senator.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE