Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Exclusiv: Simona Man face o declaratie uluitoare dupa numirea Ancai Nedea la ANT

Postat la: 08.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După numirea Ancai Pavel Nedea, de 36 de ani, in fruntea Autoritatii Nationale pentru Turism, in locul ramas vacant de la Simona Man, aceasta din urmă, vicepresedinte al UNPR, ocupand actualmente un post la Ministerul Agriculturii, a comentat episodul ca pe un fapt destul de regretabil:

"Sincer imi pare foarte rau ca nu se realizeaza cat de important este Turismul românesc. Care poate fi o ramura importanta pentru economia românească. Ma asteptam la o numire cu greutate, care sa reuseasca sa se impună si sa schimbe radical perceptia si politicile in domeniu. Eu am luptat pentru sustinerea investitiilor in infrastructura turistica, atragerea marilor investitori in turism, pentru marile branduri, marile resorturi, parcul tematic Dracula etc. Daca am reusi sa atingem aceste obiective, România ar inflori. Dar asa, să aduci la turism pe cineva despre care am auzit ca in prima sedinta habar n-avea ca Romania are un brand turistic, desi a lucrat in domeniu, ce pot sa mai zic?! Am crezut ca pe mine nu vor sa ma lase pentru ca sa nu capitalizez imagine, desi scopul meu n-a fost acesta. Am dorit de la bun inceput sa fac performanta si sigur as fi reusit daca pe altii nu i-ar fi interesat decat cum sa sifoneze banii publici pe spectacole care nu au adus niciun beneficiu. Eu am anulat astfel de spectacole si m-au dat in judecata, dar instanta a constatat ca decizia mea de anulare a unui certificat pentru un festival pe litoral a fost corecta. Pe vremea mea nu am lasat sa se distruga structura ANT, cum s-a intamplat in interimatul de dupa plecarea mea (n.r. - cand sefa a fost temporar Mirela Matichescu, acum vicepresedinte), am luptat pentru reprezentantele din extern si cele din teritoriu. Eu, acum, sunt mândra de mandatul meu la ANT, chiar daca n-am reusit tot ce mi-am propus, din motivele enumerate anterior. Cu toate astea ii urez succes noii sefe a ANT, sa lupte pentru obiectivele majore ale turismului. Vom vedea..."

Reamintim cititorilor ca Anca Pavel Nedea a fost manager la hotelul Iaki (al lui Gica Hagi), din Mamaia si la hotelul Europa (al lui George Copos). Din postura de sefa la Iaki, totusi, sa nu stii ca Romania are un brand turistic e grav, mai ales ca Hagi a aparut in toate reclamele promovand acest brand. Nedea s-a mai facut remarcata ca sotia unui politist, fost sef la BCCO in Constanta, apoi retrogradat pentru diverse matrapazlâcuri. Ea este o cunostinta buna de a Mirelei Matichescu, cea care a fost presedinte interimar al ANT, sprijinita de Clanul Mazare. Matichescu a ramas vicepresedinte al ANT, ceea ce ne face sa credem ca acest tandem Nedea-Matichescu mai degraba va ingropa turismul, pe sistemul sifonarii banilor publici, decat il va promova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE