Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sofer beat si fara permis, prins dupa ce a facut accident la volanul unei masini neinmatriculate

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tânărul de 25 de ani locuiește în Timișoara, unde muncește la o firmă de construcții. Duminică seară, după ce a băut bine, s-a urcat la volanul unei autoutilitare și a plecat la plimbare prin oraș.

Era atât de beat încât abia se mai putea ține pe picioare, iar, la un moment dat, pe strada Rapsodiei, a lovit o mașină parcată. Autoutilitara a făcut pană, iar bețivul a rămas blocat la locul accidentului. Și-a sunat însă un prieten să-i ceară ajutor, iar acesta, în momentul în care și-a dat seama că șoferul este băut, a sunat imediat la poliție.

Oamenii legii au ajuns rapid în zonă și au pus mâna pe șoferul turmentat. Acesta avea o alcoolemie de 1,19 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat și a fost dus la Spitalul Municipal pentru recoltarea de probe biologice.

El s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere fără permis, sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat. Mai mult, el va trebui să plătească pentru reparațiile autoturismului pe care l-a avariat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE