Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Oprescu, rămâne încă 30 de zile la beciul domnesc

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astazi, Curtea de Apel Bucureşti a decis să menţină decizia Tribunalului Bucureşti de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, cercetat pentru luare de mită.

In minuta sedintei de azi se mentioneaza ca instanta „Respinge, ca nefondată, contestaţia exercitată de inculpatul OPRESCU MIRCEA SORIN împotriva încheierii pronunţate la data de 25.09.2015 de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti -Secţia I Penală. Obligă pe contestator la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat.

Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 06.10.2015." Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, iar de atunci s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat patru zile la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost supus unor investigaţii amănunţite.

Potrivit DNA, în perioada 2013 - 2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi Sorin Oprescu, a înfiinţat în administraţia locală din municipiul Bucureşti un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească anumite contracte din partea instituţiilor publice aflate în subordinea primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat, cu titlu de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului edilului-şef al Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE