Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sotia lui Didi Prodan a povestit ce s-a intamplat: "Moartea a fost violenta"

Postat la: 18.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Detalii cutremuratoare despre tragedia petrecuta miercuri seara, cand fostul mare fundas roman Daniel Prodan a incetat din viata, ies la iveala. Sotia sa, Licinia, a povestit momentele cumplite, vorbele sale fiind redate pe Facebook de jurnalistul Daniel Contescu.

Daniel Prodan a incetat din viata in urma unui infarct. Acestuia i s-a facut rau in locuinta sa din Voluntari. Medicii de pe ambulanta au incercat sa-l resusciteze, insa in zadar.

"Didi n-a avut nicio sansa, dragul de el, spune Licinia, sotia lui: 'I s-a facut rau, a avut spasme, apoi s-a invinetit brusc. Moartea a fost violenta. I-a explodat inima in piept. Am chemat salvarea, iar doamna de dincolo imi spunea sa stau calma, sa il intorc pe spate si sa apas pe cosul pieptului. Razvan (n.r. - fiul lui Didi) tipa sa vina cineva sa ne ajute si se straduia sa ii scoata limba cu un prosop. L-a muscat de mana pe Razvan, fiindca avea gura inclestata. L-am pus intr-o parte, dar avea puls slab. Cand au venit medicii, mi-au spus ca nu ii mai fac electrosocuri, caci i-ar praji inima degeaba". Concluzia: moartea a fost violenta, sanse nule de salvare', sunt cuvintele postat de jurnalistul Daniel Contescu pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE