Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sefa executorilor judecatoresti a fost plasata in arest la domiciliu

Postat la: 29.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, marţi, ca executorul executorul judecătoresc Dorina Gonţ să fie cercetată în arest la domiciliu. ÎCCJ a decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu în cazul Dorinei Gonţ, după ce a admis contestaţia acesteia. În cazul celorlalţi trei inculpaţi, Radu Abagiu, Adrian Mihai şi Ciprian Nistor, ÎCCJ a respins contestaţiile, iar aceştia vor rămâne în arest preventiv. Decizia este definitivă.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a Dorinei Gonţ, preşedintele Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe lângă CAB, şi a lui Radu Abagiu, Adrian Mihai şi Ciprian Nistor, aceştia fiind acuzaţi într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul se ridică la circa trei milioane de euro. În acest dosar, anchetatorii au efectuat, în 20 aprilie, 15 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Ialomiţa. Ei au făcut percheziţii la biroul executorilor judecătoreşti Lucian şi Dorina Gonţ, iar imobilele vizate în vederea instituirii sechestrului aparţin familiei Gonţ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE