Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


SPP a avut informaţii că 1.000 de oameni cu bâte pregateau ambuscade de 1 Decembrie

Postat la: 02.12.2016 - 11:10 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că serviciul secret care asigură paza demnitarilor a avut informaţii că se pregăteau ambuscade la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că joi, cu un sfert de oră înainte de parada militară, a primit o serie de mesaje de la instituţiile statului care se ocupă cu protecţia demnitarilor.

"Ieri dimineaţă (miercuri, n.red), la şedinţa care a avut loc de organizare, unde a fost invitată şi Primăria, SPP-ul a spus că au informaţii că în jurul meu şi al lui Gabi Firea vor fi o mie de oameni aduşi de la Voluntari, care vor fi pregătiţi cu bâte şi să producă ambuscade. Lângă la noi era un domn de la Bistriţa-Năsăud care cânta foarte frumos, care este artist, nişte copii, nişte mame şi nişte oameni obişnuiţi. N-a fost niciun fel de aranjament. (...) Dar, pentru prima dată de Ziua Naţională, nu s-a mai aplaudat când a trecut parada militară. Şi noi am întrebat la un moment dat ce se întâmplă. Mi-a spus o doamnă: Mi-e frică să şi aplaud. Cu toţii am auzit că ne filmează, că ne filează, că aşa a zis SPP-ul - că vor fi filmaţi toţi care stau în jurul nostru, vor fi filaţi, vor fi înregistraţi. (...) Pe de altă parte, aceste filtre nenorocite, mult prea dure, copii controlaţi, mame controlate şi în poşetă...", a susţinut preşedintele PSD, joi seară.

"La 11 fără un sfert, deci cu 15 minute înainte de începerea paradei, am primit mai multe mesaje că mă caută şi pe mine instituţiile statului care se ocupă cu protecţia demnitarilor şi îl căutau şi pe dl. preşedinte, că au realizat că şi noi ar trebui să fim fim protejaţi, nu doar cei din tribună. Şi am spus că nu am nevoie de nicio protecţie, ce să ni se întâmple printre nişte copii, printre tineri, printre oameni veniţi din toată ţara? Dar la 11 fără un sfert erau daţi în urmărire generală dl. preşedinte Liviu Dragnea, dl. preşedinte al Senatului, primarul general, că au realizat că, totuşi, noi, fiind printre oameni, beneficiem de aceleaşi drepturi ca şi cei din tribună. Dar uitaseră, şi-au adus aminte la 11 fără un sfert. Bineînţeles că nu am avut nevoie de nimic", a detaliat Gabriela Firea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE