Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: SPP şi-a bătut joc, la sediul DNA, de Victor Ponta

Postat la: 09.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul saptamanii trecute, premierul Victor Ponta a mers la sediul DNA unde a aflat de presupusele acte asimilate corupției săvârșite la companiile energetice Turceni și Rovinari în legătură cu încheierea unor contracte de asistență juridică de catre casa de avocatura si cea a senatorului Dan Sova. Insa, descinderea premierului la sediul DNA a fost precedata de scene incredibile.

Victor Ponta a fost obligat de catre subofiterul de la intrare in sediul DNA sa renunte la telefonul mobil, fapt pentru care acesta a ajuns la unul dintre spepeistii care-l insotea. Mai mult, primul ministrul a fost obligat sa treaca prin filtrul de detectare a obiectelor metalice. Practic, prin aceste doua masuri, Victor Ponta a fost umilit de catre cei care supravegheaza intrarea in sediul DNA, fara ca vreunul dintre ofiterii SPP care-l insoteau sa intervina.

Potrivit legislatiei in vigoare, ofiterii SPP care-l insoteau pe Victor Ponta trebuiau sa intervina in sensul ca premierul nu trebuie sa treaca prin filtrul de detectarea a obiectelor metalice si nu trebuia nici sa i se retina telefonul mobil intrucat oricand putea interveni o situatie critica si astfel nu avea cum sa reactioneze. Cat timp a stat la DNA, adica circa o ora, putea aparea o situatie nedorita care viza Romania la care premierul trebuia sa ii faca fata. Ca atare, prezenta premierului la DNA era o situatie speciala si nu trebuia sa se procede intr-un asemenea mod.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE