Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SRI neaga implicarea lui Eduard Hellvig în Scandalul Black Cube

Postat la: 25.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Serviciul Român de Informații (SRI) respinge, într-un comunicat, afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la implicarea conducerii sale în dosarul Black Cube și precizează că niciodată, în niciun context, directorul SRI, Eduard Hellvig, nu a discutat direct sau indirect cu persoanele cercetate de procurori în acest dosar.

"În legătură cu speculațiile apărute în spaţiul public în care numele directorului SRI, Eduard Hellvig, este menționat de către persoane faţă de care se efectuează urmărirea penală, Serviciul Român de Informații face următoarele precizări. Serviciul Român de Informații nu comentează pe marginea unor dosare penale aflate în lucru.

Serviciul Român de Informaţii respinge cu fermitate afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la implicarea conducerii SRI în dosarul Black Cube. Menționam că niciodată, în nicio situație şi în niciun context directorul Serviciului Român de Informaţii nu a discutat direct sau indirect cu persoanele cercetate de procurori în acest dosar.

De altfel, Serviciul Român de Informaţii a contribuit determinant, cu aprobarea directorului şi potrivit competenţelor legale, la furnizarea de informații relevante care au condus la începerea urmăririi penale în acest caz", se arată în comunicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE