Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












STARE DE URGENTA la Istanbul. Elicopterele care decoleaza fara permisiune vor fi doborate

Postat la: 18.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritatile din Turcia au reintrodus starea de urgenta la Istanbul, iar seful politiei a fost instruit sa doboare orice elicopter care decoleaza fara permisiune, iar echipaje inarmate de politie patruleaza pe strazi. Autoritatile au primit intariri, pentru a contracara eventuale actiuni al sustinatorilor puciului, fiind desfasurati aproximativ 1.800 de membri ai fortelor speciale ale politiei.

Ieri seara si noaptea trecuta au avut loc ciocniri armate intre participantii la tentativa de lovitura de stat militara si autoritati, cele mai importante avand loc in apropierea aeroportului international Sabiha Gokcen din Istanbul si la baza aeriana din orasul Konya. Politistii au folosit tunuri cu apa in timpul unei operatiuni de retinere a complotistilor aflati la baza aeriana din Konya. Aproximativ 6.000 de persoane au fost retinute pana in acest moment in legatura cu lovitura de stat esuata din Turcia. Ministrul Justitiei de la Ankara, Bekir Bozdag, a precizat ca ancheta este in curs de desfasurare, iar numarul persoanelor arestate va creste.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE