Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Statul Islamic a decapitat patru fotbaliști cunoscuti din Siria. Fotbalul este păcat contra Islamului

Postat la: 09.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Statul Islamic a continuat seria atrocitatilor prin decapitarea a patru fotbalisti cunoscuti de la formatia Al-Shabab.Cei patru au fost ucisi dupa ce au aparut suspiciuni ca ar spiona pentru soldatii kurzi, conform Daily Mail.

In plus, liderii religiosi din aceasta grupare terorista sustin ca fotbalul este un pacat deoarece este impotriva Islamului!Cei patru fotbalisti au fost ucisi in fata unui grup de copii din Raqqa.

Pe numele lor Osama Abu Kuwait, Ihsan Al Shuwaikh, Nehad Al Hussen si Ahmed Ahawakh, acestia erau patru fotbalisti populari de la formatia locala Al-Shabab. O data cu ei a mai fost omorata o persoana, al carei nume nu este insa cunoscut.

Statul Islamic a interzis sporturile organizate, inclusiv fotbalul, in urma cu doi ani, cand a preluat orasul Raqqa.Anul trecut, jihadistii au ucis 13 copii care s-au uitat la meciul dintre Irak si Iordania din Cupa Asiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE