Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stelian Tănase: „Elena Udrea se transformă într-o bombă cu ceas!"

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Milioanele de euro învârtite şi împărţite de Elena Udrea, pe vremea când era la putere, o transformă pe blonda lui Traian Băsescu într-o veritabilă bombă cu ceas, afirmă istoricul şi scriitorul Stelian Tănase, pe blog.

„Elena Udrea este un martor extrem de incomod pentru afacerile (politice, media sau business) derulate in ultimii zece ani. Sunt politicieni de vîrf în PSD și PNL(PDL) amestecați în combinații profitabile cu ministerul ei, cu Cotrocenii, cu gașca Cocoș&Co.

I se cumpără tăcerea

Serviciile, Parchetul nu stau nici ele liniștite. Acum pentru toate astea trebuie să i se cumpere tăcerea. Să fie pusă-ntr-o situație din care să nu poată vorbi. În pușcărie, de ex. Deși nu bag mîna-n foc că nu și-ar achita nota de plată cu vîrf și îndesat dacă ajunge la beci. Așa cum am văzut ieri, parlamentarii ezită - să o înfunde sau s-o lase liberă!? Grea întrebare. Au ales ieri o soluție de compromis. Poate fi reținută dar nu arestată.

Un trecut sulfuros comun

Elena Udrea joacă pe această carte, pe ambiguitate, face un joc la două capete. Tăcerea ei costă multe milioane de euro, poate chiar mai mult. Oricum, a reușit să îi fixeze în bănci pe jalnicii noștri deputați care nu prea știau bieții de ei de ce dracu se aflau acolo. Oricum, nu zisele Elenei Udrea i-au hotărit soarta ieri, ci trecutul sulfuros, legăturile periculoase, complicitățile și secretele. Scheletele din dulap."

Ca la rabin

Eu cred ca au dat-o ca la rabin. Adică, hai să fie una și pentru procuror, una și pentru Udrea. Cred că așa au dat-o. Pentru că e imposibil să nu fi fost voturi anulate, știm cu toții că au fost. Eu vreau să fiu reținută și vreau să port din nou cătușe. Haideți, dacă e circ, să fie până la capăt!' a zis provocatoare Elena Udrea la final.

Transformarea Elenei

Telenovela continuă. Ieri s-a derulat un episod, palpitant ce-i drept. Cum suntem in precampanie, episoadele tari abia urmează. Elena Udrea se transformă cu fiecare zi dintr-o bombă sexy într-o bombă cu ceas", scrie Stelian Tănase.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE