Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Stolojan și-a tras o nouă asistentă tânără

Postat la: 04.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Europarlamentarul liberal Teodor Stolojan este din nou in culmea fericirii. El a fost vazut la sfarsitul anului trecut de mai multe ori prin magazinele de fite din Capitala in compania unei domnisoare de circa 21-22 de ani. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, tanara care-l insotea pe fostul premier se numeste Andreea si urmeaza sa devina asistenta acreditata a acestuia la Bruxelles.

Practic, Andrea ii va lua locul celei cu care de cativa ani Stolojan se afiseaza, Ana Branza, o tanara de circa 26 de ani din Republica Moldova. Despre Ana Branza, Teodor Stolojan a dat de inteles ca va fi promovata in cadrul Parlamentului European, si, astfel, Andreea ii va lua locul de asistent acreditat al tinerei din Moldova, iar postul este remunerat lunar cu circa 3.500 de euro. Ca atare, Teodor Stolojan prin noua sa asistenta continua campania de sustinere si promovare a tinerelor dornice afirmare inceputa cu Raluca Turcan si continuata cu Andrea Vass si Ana Branza.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE