Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suceava: Zece persoane, între care doi copii, rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 17A

Postat la: 18.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zece persoane, între care doi copii, au fost rănite, luni seară, în urma unui accident produs pe DN 17A, între localităţile sucevene Dorneşti şi Siret, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o maşină care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că accidentul a avut loc pe DN 17A, după ce un autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism înmatriculat în Anglia, care circula regulamentar. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, zece persoane, între care doi copii, au fost rănite, în urma impactului, acestea fiind transportate la Compartimentul de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Municipal Rădăuţi. Ulterior, trei dintre răniţi, aflaţi în stare mai gravă, au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE