Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TAROM nu are avioane să-l ducă pe Iohannis la Bruxelles

Postat la: 17.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis va avea probleme în a ajunge vara aceasta la Bruxelles, deoarece compania TAROM a anunțat că nu dispune de aeronave libere cu care să execute zboruri oficiale. Potrivit TAROM în perioada 25-26 iunie, când are loc Consiliul European, nu dispune de o aeronava libera, iar o eventuala modificare a planificării ar fi presupus pierderi financiare.

"Dupa primirea mesajului de la Administraţia Prezidenţială, prin care era solicitata o aeronava de minimum 70 de locuri pentru operarea unei curse oficiale cu destinatia Bruxelles, in perioada 25-26 iunie, s-a analizat disponibilitatea si s-a ajuns la concluzia ca nu dispunem de aeronava pentru zborul special OTP-BRU-OTP din 25-26 iunie 2015, deoarece acest lucru ar fi presupus sa anulam sau sa intarziem curse regulate si charter. In plus, compania ar fi trebuit sa plateascadespagubiri catre pasagerii acestor curse anulate/intarziate", arata operatorul aerian de stat, intr-un comunicat transmis marti dupa-amiaza.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE