Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tavan căzut peste bătrâni la un cămin din Roman

Postat la: 03.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tavan a căzut peste bătrâni, în noaptea de miercuri spre joi, la un azil din Roman, mai multe persoane fiind rănite. Alarma s-a dat la ora 3,16, când s-a anunțat la 112 că tavanul a căzut peste bătrâni, iar spre cămin au plecat autospeciala de descarcerare grea de la Detașamentul Roman, o autospecială de lucru, o ambulanță SMURD și 3 ambulanțe de la Serviciul Județean.

„Ajunși la fața locului, pompierii au intervenit pentru scoaterea unei bătrâne de sub elementele de construcție și pentru evacuarea celorlalte 7 persoane din cameră", a declarat, conform Mesagerul de Neamț, lt. Marcel Bucur Țepeș, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

„Bătrâna, care suferise un traumatism cranio-cerebral, a fost transportată la spital. Tot la spital au fost duse încă 3 persoane din camera respectivă și 2 din camera alăturată, care suferiseră atacuri de panică". Pompierii au stabilit că tavanul a cedat din cauza grinzilor vechi în care era fixat, imobilul fiind construit în anul 1850.

Au fost transportate la spital 6 persoane, două fiind diagnosticate cu contuzii ușoare iar celelalte 4 cu atacuri de panică. Beneficiarii din dormitorul alăturat au fost evacuați ulterior, pe holuri, pentru a preveni consecințele unui eveniment similar. Centrul are 50 de beneficiari, persoane cu dizabilități. Clădirea în care funcționează este una veche, construită în anul 1850, catalogată drept monument istoric.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE