Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tentativă eșuată de sinucid în Eforie Nord, pe litoral. A vrut să-și explodeze mașina dar s-a ales doar cu arsuri

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat din Eforie Nord a vrut să-și pună capăt zilelor și a pus în mașina sa o butelie din care a eliberat gazul și apoi a dat foc. În loc să producă o explozie, așa cum se aştepta, s-a ales doar cu arsuri destul de grave pe gât și pe față.

Bărbatul in vârstă de 57 de ani, din Eforie, a încercat, marţi noapte, să-şi puna capăt zilelor urcând in autoturismul propriu cu o butelie, dupa care a dat drumul la robinet pentru a elibera gazul din recipient, iar apoi a aprins o bricheta.

In interiorul maşinii s-a produs o flacără puternica, de la gazul aprins, dar fara se se producă si explozia dorita de bărbat si nici măcar un incendiu. Acesta a scăpat cu viaţă, suferind insa arsuri.

Speriat de ceea ce s-a întâmplat, bărbatul a coborât din autoturism si a sunat apoi la 112, la fata locului ajungând un echipaj de pompieri si unul SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenta Dobrogea.

Înainte de a comite acest gest, bărbatul a lăsat in locuinţa un bilet in care spunea ca intenţionează să-şi puna capăt zilelor. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE