Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teologul Cristian Bădiliţă: „Pesediştii şi logica se vor întâlni, probabil, la Judecata de Apoi !"

Postat la: 11.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alegerile din PSD - în urma cărora, evident, a câştigat Liviu Dragnea, candidând de unul singur - reprezintă o reiterare caraghioasă a alegerilor din Partidul Comunist Român, afirmă reputatul teolog şi scriitor Cristian Bădiliţă, pe Facebook.

Totuşi, intelectualul avansează ipoteza că pesediştii şi logica s-ar putea întâlni, într-un târziu, dar această minune s-ar putea petrece, cel mai probabil, la Judecata de Apoi.

Învăţăturile PCR-ului

„Hahaha, aud ca se fac "alegeri" în psd. Verbul "a alege" prespune, firesc si logic, cel putzin doua elemente, doua optiuni sau doi candidati între care "alegi". Nu poti alege între... unul si acelasi. Dar psd-istii si logica se vor întîlni, probabil, la Judecata de Apoi. Ei "aleg" cum i-a învatat PCR-ul, ca acum 50,40,30 de ani, între nicolae ceausescu si ceausescu nicolae. Acum, între liviu dragnea si dragnea liviu.

„De ce-am iesit în stradă în '89 şi '90?!"

Ar fi culmea SA NU CISTIGE DRAGNEA! Asta da surpriza! Si iarasi ma întreb, a mia oara, de ce-am iesit eu între 22 decembrie 1989 si 15 iunie 1990 în stada, cînd puteam ajunge presedintele RSR fara nicio problema, scarpinîndu-ma în... iliescu sau liviu dragnea? Cît timp si cîte parale irosite numai din prostie în RSR", constată Cristian Bădiliţă.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE