Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi verificată la Timişoara cu softul anti-plagiat

Postat la: 19.10.2016 - 07:56 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisia de Etică a Universității de Vest din Timișoara (UVT) va analiza săptămâna aceasta teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi. Oficialii UVT au comunicat faptul că, la o săptămână după ce au fost sesizați oficial în legătură cu reclamația grupului GRAUR de la Cluj, privind suspiciunile de plagiat în cazul lucrării șefei DNA, membrii Comisiei de Etică se vor întruni pentru a dezbate cele constatate deja în timpul analizei textului.

Teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi a fost verificată la Timișoara cu softul anti-plagiat, însă rezultatul e ținut secret până la o decizie a Comisiei de Etică. "A fost convocată Comisia de Etică pentru a discuta pe acest subiect. Comisia se va întruni în una din zilele săptămânii acesteia", a declarat Florin Jurcă, purtătorul de cuvânt al UVT. Acesta a adăugat că „până în acest moment, la UVT nu a ajuns o solicitare oficială din partea Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru formularea unui punct de vedere în legătură cu teza lui Kovesi".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE