Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Theodor Paleologu incepe sa-si revină: „Un partid e un instrument de tâmpire!"

Postat la: 21.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Multe decizii politice sunt luate din „tâmpenie crasă", afirmă fostul ministru Theodor Paleologu, într-un interviu acordat Ziare.com.

„Un partid este un instrument de tampire. Politica prosteste. Stai la sedinte, linia partidului trebuie urmata si sunt oameni care inainte de politica macar pareau inteligenti, iar dupa o vreme ii vezi complet transformati, aproape lobotomizati. Eu stiu din interior ca multe dintre deciziile din politica romaneasca sunt luate din prostie, desi lumea crede ca sunt puse la cale, ca exista cine stie ce combinatie. Nu, e pur si simplu tampenie crasa. Nu vreau sa dau exemple concrete, dar va spun ca prostia e echitabil distribuita in politica romaneasca. Sigur ca ma doare mai mult prostia din propria tabara si ea e uneori consternanta. Acum in PNL principala ocupatie e conflictul intre fosti penelisti si fosti pedelisti. Mie mi se pare ca e prostie", mărturiseşte Paleologu.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE