Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Timişoara. Un elev a înjunghiat pe stradă un tânăr. Victima a murit pe masa de operaţie

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital, miercuri, în stare gravă, fiind dus direct în sala de operaţie, după ce a fost înjunghiat pe stradă de un elev cu care se certase. Victima a murit pe masa de operaţie la Spitalul Municipal.

Un elev din Timişoara a înjunghiat pe stradă un tânăr, după o ceartă. Victima şi agresorul, la spital. Potrivit medicilor de la Spitalul Municipal din Timişoara, tânărul de 22 de ani care a fost înjunghiat de un elev de 17 ani, din clasa a IX-a, de la Liceul Energetic din municipiu, după o ceartă care a avut loc pe o stradă din oraş, a murit, miercuri după-amiază, pe masa de operaţie.

Cei doi s-au certat pe o stradă din Timişoara, iar la un moment dat elevul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânăr în zona coastelor. Acesta a pierdut mult sânge şi a fost găsit de echipajele de salvare în stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat timp de mai multe minute. Atât victima, cât şi agresorul au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Timişoara, întrucât tânărul de 22 de ani a apucat şi el să îl lovească pe elev.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE