Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Toate informaţiile despre Consiliului General al Municipiului Bucureşti au dispărut pe site-ul Primăriei Capitalei

Postat la: 04.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noul primar general interimar al Capitalei, liberalul Razvan Ioan Sava, vrea sa demonstreze bucurestenilor ca nu este doar omul de casa al edilul de la Sectorul 6, Rares Manescu, si ca chiar vrea sa faca ceva pentru bucuresteni.

Ca atare,una dintre cele mai vizibile schimbari ale noul edil consta in disparitia de pe site-ul Primaria Capitalei a tututor dataelor despre Consiliul General. Astfel, la ora actuala nu mai exista pe site-ul primarie niciun proces verbal al sedintelor Consiliului General al Municipiului Bucuresti, nicio declaratie de avere sau de interse si nicio o informatie despre consilierii generali.

De asemenea, au disparut si toate informatiile despre directiile Primariei Generale si despre structurilor administrative aflate sub tutela Consiliului General al Municipiului Bucuresti si Primarie Capitalei. Practic, au disparut toate informatiile despre activitatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti si Primariei Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE