Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trei oameni au fost călcaţi pe o trecere de pietoni din Bârlad, iar şoferul a fugit

Postat la: 11.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei oameni au fost spulberaţi chiar pe trecerea de pietoni, joi seara, în Bârlad, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Potrivit martorilor, cei trei pietoni traversau strada regulamentar şi se aflau pe zebră în momentul în care au fost izbiţi în plin, de un autoturism. După ce a lovit pietonii, nu a oprit maşina, continuându-şi drumul în trombă şi lăsând oamenii întinşi pe carosabil.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au sosit mai multe ambulanţe şi echipaje ale poliţiei. "Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni, în Bârlad. Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate pietonilor, i-a rănit şi şi-a continuat deplasarea. Victimile au fost transportate la spital cu leziuni. Se fac cercetări pentru identificarea şoferului. În acest caz a fost întocmit dosar de cercetatre penală pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ", a declarat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, la Spitalul de Urgenţă din Bârlad a ajuns o tânără de 25 de ani, care le-a declarat medicilor că nu-şi mai simte mânile şi picioarele, o femeie în jur de 50 de ani, lovită grav la un picior şi un bărbat în jur de 60 de ani, care a picat cu capul de bordură. Victimile sunt în stare de şoc traumatic şi vor fi supuse mai multor investigaţii medicale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE